about-full-img

KEUKEN GEKOCHT?
Wij plaatsen hem voor u!

“Laat uw keuken plaatsen door professionals”

Het plaatsen van een keuken is vakwerk, dat professioneel en nauwkeurig moet gebeuren. Wij zijn hierin gespecialiseerd. Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw keuken perfect plaatst, dan is van der Raad uw partner! Voordat een keuken gezet kan worden moeten er vaak aanpassingen worden gedaan aan leidingen en afvoeren.

Wij zetten niet alleen uw keuken, wij verzorgen ook de installatie of aanpassing van leidingen en afvoeren. Het monteren van een keuken is een behoorlijke klus die specialistische kennis vraagt. van der Raad heeft deze expertise. Onze keukenmonteurs monteren al 20 jaar keukens bij particulieren thuis of bij bedrijven op kantoor.

“Interieurbouw”

Naast keukenmontage zijn wij gespecialiseerd in het maken van uiteenlopende interieurs tot totale projectinrichting voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Persoonlijke benadering, oog voor detail en gedegen vakmanschap kenmerken onze manier van werken.

Wij hebben jarenlange ervaring in het vervaardigen van keukens, kasten, tafels en andere interieurbetimmeringen. Daarbij zijn elke door u gewenste materiaalsoort en stijl bespreekbaar, passend bij ieder budget. Laat u inspireren en bekijk onze afgeronde projecten

Wilt u weten of wij ook wat voor ú kunnen betekenen?